Sunday 27 December 2009

God fortsattning

 
 
 
Oj vad fort tiden gatt pa sistonde. Julen bara sprang ivag med tiden kanns det som. Hela familjen tillbringade en vecka i ett snoigt Malmo med slakten och gamla vanner (med betoning pa gamla). Visst vet jag att vi kannt varandra sen ettan, alltsa i 24 ar eller sa. Men nu har de flesta av oss gift sig och skaffat barn - det ar val bara de graa haren som vantar nu! Eftersom hela ganget var samlat (med respektive och barn) blev det ett obligatoriskt gruppfoto.

Julafton kom sen smygande och vi var 15 personer som firade hemma hos oss pa Roslins vag. Elsa fick massor av klappar - men vi andra nojde oss med att spela julklappsspelet - med en julklapp var med bytesratt. Jag maste bara komma ihag att whiskey var mycket populart!

Sen kom juldagen, snon smalte och familjen Rivers begavs sig hem igen. En perfekt resdag med nastan tomt pa bade Kastrup och Gatwick - vilket ar skont nar man reser med en tremanaders bebis. Annandagjul blev det jul igen pa engelskt vis. Puh, nu behover vi nog vila fran sociala arrangemang, iallafall till nyar.
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment