Sunday 23 January 2011

det gar fort

 
En pepparskaksburk full med grejer, en pepparkaksburk man kan sta pa, man kan lagga i och man kan ta ur. Vissa saker far plats, andra inte. Vissa saker kan man absolut inte lagga i burken (kamelen t.ex, har inte helt forstatt varfor). Man kan trumma pa locket, man kan trumma annu battre pa burken upp och ner. Mojligheterna ar oandliga.
Det gar fort just nu. Varje dag lar vi oss nya grejer. Det gar sa otroligt fort och det ar kul. Men nar man har varit i Paris i 36 timmar och man tycker Elsa har forandrats - da gar det verkligen fort!
Idag var jag och Elsa pa promenix i Richmond Park, dar var massor med folk som var ute och gick, sprang och cyklade. Elsa tyckte det var mest spannande med hundarna som rastades - och helt plotsligt - "Wow!!" utbrister Elsa och springer ivag - da kom det tre hastar med ryttare. Wow, helt klart.
Nasta vecka ar det fokus "PhD", det galler hela familjen. Det ar oklart vilken roll Elsa ska spela, men jag tanker att hon kanske kan kora pappersstrimlaren med alla feliga utskrifter.
Posted by Picasa

1 comment:

  1. Pepparkaksburkar kan vara bra till mycket! Kärlek och Fe.

    ReplyDelete